Acest eveniment a avut loc in data de 18 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 14 – 18 decembrie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti, Ştefan Banică Jr. îşi invită fanii la o nouă serie de concerte speciale de Crăciun. Concertele artistului din prejma Sărbătorilor sunt deja o tradiţie, acesta fiind al zecelea an în care Ştefan concertează în această perioadă la Bucureşti.

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai respectaţi artişti români ai momentului. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe 25 de ani, Ştefan Bănică Jr. este un artist polivalent. Muzician, actor, prezentator TV şi radio, regizor, bucureşteanul are un CV din care puţine realizări lipsesc.

De zece ani Ştefan îşi bucură fanii cu show-uri extraordinare realizate în luna decembrie la Sala Palatului. Show-uri care au creat adevărate recorduri: toate spectacolele au fost sold out, vândându-se peste 165.000 de tichete în total, Ştefan fiind de altfel şi singurul artist român care a susţinut 7 concerte consecutive la Sala Palatului.

Este un an special, pentru ca împlinim 10 ani neintrerupţi de existenţă a concertelor de Crăciun. Am creat o tradiţie şi sunt foarte mândru de acest lucru. Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest deceniu şi vă aştept să sărbătorim împreună o seară pe care o putem face de neuitat!” – Ştefan Bănică

Bilete Ştefan Bănică

Biletele pentru concertele speciale de Crăciun ale lui Ştefan Bănică sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categoria I: 150 lei
Categoria II: 120 lei
Categoria III: 80 lei
Categoria IV: 60 lei

Miercuri, 14 decembrie 2011

Cumpara bilet

Joi, 15 decembrie 2011

Cumpara bilet

Vineri, 16 decembrie 2011

Cumpara bilet

Duminică, 18 decembrie 2011

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu nr. 28, Bucureşti.