Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 8 mai 2014, de la ora 20:00, Smiley, Alex Velea ;i Sore vor susţine concertul „Dincolo de cuvinte” la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău din Bucureşti.

Primăvara a început cu Smiley prin concertul sold out de la Sala Palatului şi se va încheia tot cu Smiley, printr-un show spectaculos, cu ocazia Zilei Europei, condimentat cu invitaţi surpriză, în spaţiul deschis al Teatrului de Vară Herăstrău.

De curând, Smiley a lansat videoclipul piesei „Nemuritori”, al patrulea single extras de pe albumul „Acasă”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului #SELFIE, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.

Smiley este un artist complet, un muzician talentat, producător şi compozitor de excepţie şi un apreciat om de televiziune. Show-ul „Dincolo de cuvinte” va fi încărcat de emoţie şi energie, un mix de sentimente specifice artistului însuşi. Smiley a invitat în spectacol artişti prieteni, cu care va pregăti momente inedite de-a lungul spectacolului.

Alex Velea şi Sore sunt doi dintre cei mai în vogă artişti autohtoni. Alex Velea fost desemnat câştigătorul emisiunii-concurs Star Factory în 2003. De atunci, acesta a colaborat cu o mulţime de artişti de la noi. Printre aceştia: Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo, Anda Adam.

Piesele sale au ocupat poziţii fruntaşe în topurile muzicale, printre care: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „Cai verzi pe pereti”, „Dincolo de cuvinte”, „E marfa tare”, „Din vina ta”.

Sore Mihalache are o prezenţă destul de îndelungă în muzica românescă. De la participarea la emisiunile pentru cei mici, cum ar fi „Ploaia de steluţe”, la finalul anilor ’90, la prima trupă Dolly, la doar 12 ani, mai apoi Crazy Win, la 17 ani.

În 2011, Sore se alătură distribuţiei filmului Pariu pentru Viaţă, de la PRO TV. Totodată, ea a devenit membră a trupei LaLa Band, alături de care a câştigat inimile a mii de adolescenţi şi nu numai de la noi. Însă, Sore nu şi-a neglijat cariera solo. Piesa ca: „Different”, „Beautiful Life” (cu Mihai Ristea), „Bad Boy Is Back” (feat Dorian) sau „Dor să-ți fie dor” fiind în heavy rotation la posturile de radio şi TV.

Bilete Smiley – „Dincolo de cuvinte” la Teatrul de Vară Herăstrău

Biletele pentru concetul Smiley de la Teatrul de Vară din Herăstrău se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 50 lei  cumpără bilete