Toate cele 6000 de bilete pentru concertul „Confesiune”, pe care Smiley îl va susţine pe 2 iunie 2018 la Arenele Romane din Bucureşti, au fost epuizate. Accesul publicului se face începând cu ora 19:30. Sore va concerta în deschidere, de la ora 20:00, iar apoi va urma show-ul lui Smiley, ce va dura aproape trei ore.

Concertul va cuprinde atât piesele de pe albumul „Confesiune”, lansat la sfârşitul anului trecut, cât şi hit-uri precum „Acasă”, „Oarecare” şi „În lipsa mea”. Smiley a pregătit un show grandios, cu mullţi invitaţi, de la vals la dans, timp de aproape trei ore neintrerupte. Ecrane uriaşe vor face din show o experienţă 360, cu emoţie, culoare şi dinamism.

„Sunt fericit că şi anul acesta s-au vândut toate biletele. Este un efort uriaş de oameni, de energie, de timp, toate puse în slujba acestui concert. Garantez că va fi cu bucurie şi cu emoţie, că toţi vor cânta şi dansa. Asta după ce o să îi întreb: De unde vii la ora asta?” a declarat Smiley.

Artistul are deja planuri să ducă mai departe confesiunea lui: „Îmi doresc să ajung cu acest spectacol şi în alte oraşe şi am şi început să lucrez serios la acest plan. Sper să reuşesc să fac un turneu în toamnă. Le mulţumesc tuturor celor care contribuie la visul meu!”.

Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansări lunare de piese cu videoclip, toate regăsindu-se acum pe albumul „Confesiune”. Penultima piesă lansată anul trecut, „Vals”, ocupă prima poziţie în topurile radio ca număr de difuzări în ultimele 14 săptămâni.

Concertul este organizat de HaHaHa Production şi BestMusic Live Concerts.