Smiley a lansat albumul „Confesiune”, cel de-al patrulea din cariera solo, printr-o petrecere surpriză pregătită de echipa HaHaHa Production, în seara de 18 decembrie 2017, la clubul Alllive din Bucureşti. Lansarea oficială a albumului a venit la finalul unui maraton de lansări şi inovaţii, o confesiune muzicală multimedia, care s-a întins pe parcursului unui an şi prin care artistul a marcat 10 ani de carieră solo.

Înainte de petrecerea de lansare, Smiley a fost sărbătorit o zi întreagă printr-o serie de momente dedicate pieselor de pe album, pregătite de colegii săi. Ziua a început cu vizita lui Moş Crăciun la el acasă, după care, preluat de colegul său Şerban Cazan, a ajuns în prima destinaţie: la mall. În fiecare destinaţie, pe lângă surprizele care îi erau pregătite, artistul primea de fiecare dată un nou bilet unde îi era indicată următoarea destinaţie.

Totul a culiminat cu petrecerea surpriză din clubul Alllive, fără ca artistul să bănuiască ce i se pregăteşte. Acolo invitaţii l-au aşteptat nerabdători, întrebându-l „De unde vii la ora asta?”.

În cadrul petrecerii, Smiley a avut parte de o nouă surpriză: a asistat la un concert cu piesele lui de pe noul album, cântate de artiştii HaHaHa Production. Feli a interpretat piesa „Flori de plastic”, apoi în duet cu Guess Who a cântat „Ce mă fac cu tine de azi?”, Sore a cântat „Insomnii”, Ana Munteanu, câştigătoarea acestui sezon de Vocea României, împreună cu Liviu Teodorescu au cântat „De unde vii la ora asta?”, Sere a ales „O altă ea”, Amir, semifinalist în echipa Smiley la Vocea României, a dat tonul la „Vals”, Jo a ales piesa „Îndrăgostit (deşi n-am vrut)”, iar „Să-mi fie vara” a fost intonat de toţi artiştii HaHaHa Production.

Albumul „Confesiune” cuprinde 13 piese şi poate fi găsit în format fizic pe ha!store şi în magazinele de specialitate, dar şi în format digital pe toate platformele de streaming şi în magazinele digitale. „Confesiune” este lansat de HaHaHa Production în coproducţie cu Cat Music.

„E un album complex, care cuprinde foarte multe trăiri, foarte multe stări. Cred că e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. A fost un an foarte greu, un adevarat maraton, cu lansari lunare, dar extrem de frumos, în acelaşi timp. Pentru cei care nu au ascultat „Confesiune”, va spun că merită, e un album care se ascultă de la cap la coadă”, descrie Smiley albumul „Confesiune”.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, cu un videoclip sub forma unui scurtmetraj de animaţie. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanţa de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley îşi cânta refrenul vieţii, „Să-mi fie vara”, „Rara” şi „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” şi „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10.