Trupa Sepultura a fost confirmată pentru festivalul METALHEAD Meeting 2017, care va avea loc cu aproximativ o săptămână mai devreme, în weekendul 24-25 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Din cauza unor modificări în programul turneelor trupelor participante, organizatorii au decis să reprogrameze evenimentul cu câteva zile mai devreme. Iniţial, festivalul a fost programat pentru 29 şi 30 iunie 2017.

După primele confirmări, Behemoth! şi Bucovina, formaţia de heavy metal Sepultura se alătură line-up-ului ediţiei de anul viitor. Trupa de origine braziliană revine în România pentru a susţine un alt show incendiar în cadrul festivalului, după concertul de la METALHEAD Meeting 2014 şi spectacolul susţinut la Arenele Romane din 2015. Noi trupe vor fi anunţate în perioada următoare de către organizatori.

Înfiinţată în 1984, Sepultura este o trupă originară din Brazilia, adeptă a heavy metalului, în combinaţie cu alte stiluri muzicale, printre care hardcore punk, alternative metal şi industrial metal. Cu 13 materiale de studio, 2 albume live şi 2 compilaţii, formaţia a vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră. „Roots, Bloody Roots”, „Arise”,”Refuse Resist” şi „Territory” se numără printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum Mike Patton, Jonathan Davis, Korn şi Les Tambours du Bronx.

Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona şi Bloodbath se numără printre trupele ce au concertat în ediţiile precedente ale festivalului.

Bilete şi abonamente METALHEAD Meeting 2017

Biletele şi abonamentele pentru ediţia 2017 a METALHEAD Meeting, ce va avea loc pe 24 și 25 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua IaBilet, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Earlybird Presale La intrare
Acces General 150 lei 170 lei 200 lei  abonamente
Golden Circle 200 lei 220 lei 250 lei  abonamente

Earlybird: până pe 15 ianuarie 2017
Presale: până pe 23 iunie 2017

Abonamentele Golden Circle sunt în faţa scenei, iar numărul acestora este limitat la 500.

De asemenea, având în vedere faptul că Shine Festival va avea loc în perioada 1-2 iulie 2017, organizatorii dau posibilitatea iubitorilor de muzică să achiziţioneze pachete cu 20% reducere pentru ambele festivaluri în zona Acces General.

Festivalul METALHEAD Meeting este un eveniment marca METALHEAD şi Bestmusic Live Concerts.