Behemoth! şi Bucovina sunt primele două trupe confirmate pentru cea de-a şasea ediţiei a festivalului METALHEAD Meeting, ce va avea loc pe 29 şi 30 iunie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti.

Behemoth!, trupa poloneză de blackened death metal, a luat fiinţă în 1991, iar pe parcursul celor 25 de ani de activitate muzicală a lansat 10 albume de studio şi a jucat un rol important în dezvoltarea scenei de metal extrem. Cel mai recent material discografic, „The Satanist”, a fost lansat în 2014 şi s-a bucurat de un succes internaţional enorm, reuşind să intre în mult râvnitul Top 40 American.

Bucovina este una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de black/folk metal de la noi din ţară. Cu un public din ce în ce mai numeros, cu apariţii la cele mai importante festivaluri de gen din România, trupa are până în prezent 3 albume de studio şi un EP.

Bilete şi abonamete METALHEAD Meeting 2017

Biletele şi abonamentele pentru ediţia 2017 a METALHEAD Meeting, ce va avea loc pe 29 și 30 iunie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua Iabilet, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ Earlybird
Acces General 150 lei cumpără abonamente
Golden Circle 200 lei cumpără abonamente
Five Pack 600 lei cumpără abonamente

Pachetul Five Pack: 5 abonamente din categoria Acces General la preţ de 4.
Biletele la Golden Circle sunt limitate la 500 de bucăţi, iar numărul total de abonamente puse în vânzare este de 5000.

De asemenea, având în vedere faptul că Shine Festival va avea loc în perioada 1-2 iulie 2017, organizatorii dau posibilitatea iubitorilor de muzică să achiziţioneze pachete cu 20% reducere pentru ambele festivaluri în zona Acces General.

METALHEAD Meeting este un eveniment marca METALHEAD şi Bestmusic Live Concerts.