Acest eveniment a avut loc in data de 31 May 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 19:30, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană a anilor ’70-’80, Saragossa Band va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Legendarii artişti vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba şi calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. „Zabadak” , „Rasta Man”, „Agadou”, „Aiko Aiko”, „La Bamba”, „Guantanamera”, „Cecilia”, „Soca Dance”, „Cuba”, „Spanish”, „Sunshine Reggae”, „Rivers of Babylon”, „Hands Up”, „Malaika”, „Gimme hope Jo’Anna”, „In the Summer Time”, „Sun of Jamaica”, „Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac şi astăzi furori în rândul spectatorilor din toată lumea.

Single-urile Saragossa Band au staţionat timp îndelungat în topurile germane şi europene, iar succesul colosal de care s-au bucurat în rândul publicului a determinat un val de cover-uri, mai ales pentru piesa „Agadou”. Saragossa Band este singura trupa germană care a concertat în Pacificul de Sud.

Bilete Saragossa Band la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Saragossa Band din 31 mai 2014 de la Sala Palatului au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
Categoria VIP 140 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 65 lei cumpără bilete
Categoria IV 55 lei cumpără bilete

Concert organizat de Red Carpet Events.