Sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 19:00, Sabaton susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul face parte din turneul „The Last Tour”, pentru promovarea celui mai recent album, „The Last Stand”. Alături de Sabaton, trupa Accept va urca pe scena Arenelor Romane, ca invitat special.

Program concerte:
18:00 – Acces Public
19:00 – 19:30 – Twilight Force
20:00 – 21:00 – Accept
21:30 – 23:00 – Sabaton

După concertul din 2015, cu ocazia lansării albumului „Heroes”, Sabaton revine la Bucureşti pentru a cuceri din nou publicul, atât cu piese mai vechi, cât şi cu melodii de pe cel mai recent material, „The Last Stand”.

„Tocmai am terminat noul nostru album cu titlul The Last Stand şi ştim că am realizat un album grozav. Timpul va spune dacă este cel mai bun album al nostru. Dar ce vă putem spune, cu siguranţă, este că The Last Tour va fi cel mai mare şi mai bun turneu Sabaton. Este turneul pe care aşteptăm să îl facem de ani de zile”, a declarat Pär Sundström, basistul trupei.

Înfiinţată în 1999, Sabaton este una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe din noul val de power metal. Până în prezent, formaţia a lansat 8 materiale de studio şi 3 albume live, iar temele predominante ale versurilor sunt reprezentate de război şi bătălii istorice.

https://www.youtube.com/watch?v=QxmCRxLhs68

Trupa nemţească Accept a fost formată în 1986, la iniţiativa vocalistului Udo Dirkschneider, a chitaristului Wolf Hoffmann şi a basistului Peter Baltest. Muzica lor a contribuit la dezvoltarea scenei germane de speed şi thrash metal. Succesul internaţional al grupului a venit o dată cu lansarea celui de-al cincilea album de studio „Balls to the Walls” (1983). Cu o istorie de 30 de ani în care componenţa formaţiei s-a schimbat, cu 14 albume de studio, Accept rămâne una dintre trupele marcante de heavy metal.

Bilete Sabaton şi Accept la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Sabaton şi Accept le vor susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
Acces General 110 lei cumpără bilete
Golden Circle 170 lei cumpără bilete

Concertul Sabaton şi Accept de la Bucureşti este un eveniment marca METALHEAD.