Acest eveniment a avut loc in data de 6 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 22:30, Robin and the Backstabbers concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înfiinţată în 2010, Robin and the Backstabbers este o formaţie românească de pop melodramatic. Cu două albume la activ: „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad” (2012) şi „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk” (2015), trupa abordează un stil original, care rezultă din îmbinarea dintre versurile poetice şi ritmurile variate.

Trupa a lansat la finalul lui 2015 videoclipul pentru piesa „Cosmonaut” de pe volumul secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. La concertul de lansare de la Halele Carol, formaţia a strâns peste 1500 de oameni. În ianuarie 2016, grupul a câştigat premiul pentru cea mai bună evoluţie rock – Best Rock (r) Evolution, pentru lansarea „Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards.

„Soare cu dinţi”, „SPNZRTR”, „Sat după Sat”, „Muzica în cântece” şi „Marele Zgomot” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

De-a lungul carierei, formaţia a obţinut două premii la On Air Music Awards 2013 şi multe alte nominalizări la ceremonii precum: Maximum Rock Awards şi METALHEAD Awards. De asemenea, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Mick Harvey şi Dobro.

Bilete Robin and the Backstabbers la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Robin and the Backstabbers de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 6 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP – cu loc la masă în faţa scenei – 80 locuri 69 lei bilete
Acces general – cu loc la masă în sală 49 lei  bilete
Acces general – fără loc la masă 49 lei  bilete

Concertul Robin and the Backstabbers de la Hard Rock Cafe este organizat de Bestmusic Live Concerts.