Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de la ora 18:00, trupa Robin and the Backstabbers lansează cel mai recent album, „Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok”, printr-un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Invitaţii speciali sunt: Silent Strike, Iordache şi Environments

Program concerte:
19:30 – 20:10 – Environments
20:10 – 21:00 – Iordache
21:20 – 22:10 – Silent Strike
22:30 – 00:30 – Robin and the Backstabbers
00:45 – Meet & Greet cu trupa la standul de merch

Robin and the Backstabbers este o formație românească de pop melodramatic, ce a fost înființată în 2010 la inițiativa lui Andrei Proca, poreclit Robin încă din liceu, după personajul cu același nume ce apare în videoclipul „Paranoid Android” al formației britanice Radiohead.

Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând „Premiul Publicului” la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România, bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului „Acoperire Culturală” și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

Robin and the Backstabbers a lansat două albume de studio, „Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad”, respectiv „Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk”. Ambele albume fac parte dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă „Vladivostok”. „Stalingrad” a fost bine primit de către critici, formația câștigând premiul la categoria „Cel mai bun rock alternativ” la On Air Music Awards în 2013, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. „Arhanghel’sk” a fost primit cu critici mixte.

Componența trupei îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Eugen Nuțescu (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) și Andrei Fântână (clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță).

Bilete Robin and the Backstabbers la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Robin and the Backstabbers la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 30 noiembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ Early Bird
Acces General 80 lei bilete
Fericire pentru toată lumea 95 lei bilete
Babaganoush 140 lei bilete
Să vindem tot 155 lei bilete

Pachetul „Fericire pentru toată lumea” – bilet + CD „Vladivostok”
Pachetul „Babaganoush” – bilet + tricou
Pachetul „Să vindem tot” – bilet + tricou + CD „Vladivostok”

Accesul elevilor și studentilor cu bilete la preț redus se face în baza carnetului de student/elev vizat la zi. Accesul persoanelor cu dizabilităţi este gratuit în baza copiei după buletin și a certificatul de handicap.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, este recomandat să aveți un act doveditor al vârstei copilului (copie).

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane și pe culoarul de access este interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Concertul Robin and the Backstabbers de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Overground Music.