Acest eveniment a avut loc in data de 21 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 martie 2013, începând cu ora 20:00, Richard Clayderman va susţine un concert special alături de orchestra sa la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul va fi deschis de către trupa de electric violin Hypnotique.

Richard Clayderman este cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii, impresionând prin căldura pieselor sale pe iubitorii muzicii romantice. Artistul francez, pe numele său real Philippe Pages, şi-a descoperit talentul cu ajutorul tatălui său care era profesor de pian.

Succesul carierei sale l-a reprezentat „Balada pentru Adeline„, care s-a vândut în 22 milioane de single-uri în 38 de ţări. Astfel cariera lui Richard Clayderman decolează spectaculos, acesta fiind doar începutul a ceea ce avea să devină o poveste extraordinară.

Stilul romantic pe care l-a creat, prin întrepătrunderea de accente clasice şi pop, i-a adus pianistului francez titlul de „Prince of Romance”, conferit de către fosta Prima Doamnă a Americii, Nancy Reagan.

Richard Clayderman este singurul artist francez ale cărui discuri se vând astăzi în număr de peste 70 milioane de copii în peste 57 de ţări şi susţine aproape 200 de concerte anual, în săli arhipline. Fenomen unic în istoria Franţei, Clayderman este un colecţionar de trofee, fiind deţinătorul a peste 267 discuri de aur şi a 70 de discuri de platină.

Supranumit „Prince of Romance”, Richard Clayderman le va oferi romanticilor de toate vârstele aproximativ două ore de reverie, timp în care vor avea şansa de a asculta melodii de succes internaţional.

Bilete Richard Clayderman la Bucureşti

Biletele pentru concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 450 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 140 lei  cumpără bilete
Categoria IV 95 lei cumpără bilete

Evenimentul este organizat echipa Phoenix Entertainment care îl aduce anul acesta şi pe faimosul chitarist Slash.