Acest eveniment a avut loc in data de 19 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 19 martie 2014, de la ora 19:00, unul dintre cei mai cunoscuţi pianişti contemporani, Richard Clayderman revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti.

RECENZIE: Poveşti cântate de Richard Clayderman la Bucureşti (POZE)

Romantismul primăverii va fi întregit de Richard Clayderman, într-un spectacol în care artistul va molipsi publicul cu sensibilitatea şi pasiunea muzicii sale memorabile. El va încânta spectatorii cu armonia emanată de sunetul pianului său într-un eveniment care nu va fi uitat cu uşurinţă de publicul român. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Camerei Regale, dar şi de percuţionistul Daniel Ciampolini.

Celebrul pianist va oferi celor prezenţi la Sala Palatului două ore încântătoare, timp în care va interpreta unele dintre cele mai apreciate cântece ale sale. Nu va lipsi nici „Ballade pour Adeline”, cântecul care l-a făcut celebru pe Richard Clayderman în 1977. Pe când lucra într-un studio muzical, cântăreţul a primit un telefon de la producătorul francez Oliver Toussaint, care dorea să înregistreze o baladă de pian compusă de Paule de Senneville pentru fiica sa nou-născută, Adeline. „Ballade pour Adeline” a fost un success neaşteptat, fiind vândute peste 22 de milioane de copii în 38 de ţări.

„Prince of Romance”, aşa cum a fost numit prima dată de către Nancy Reagan, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii (1981-1989), este unul dintre cei mai cunoscuţi pianişti ai lumii, având peste 85 de milioane de albume vândute.

A lansat numeroase albume, predări instrumentale de muzică populară şi rearanjamente de coloane sonore ale filmelor. Cu un stil aparte de a reinterpreta cântece din repertoriul clasic în special, Richard Clayderman a adunat de-a lungul timpului 267 discuri de aur şi 70 de platină.

Bilete Richard Clayderman la Bucureşti în 2014

Biletele pentru concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 19 martie 2014, sunt disponibile la preţuri cuprinse între 95 şi 400 lei, în reţeaua Eventim şi online prin www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 400 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 95 lei cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.