UPDATE: Concertul trupei Ricchi e Poveri de la Timişoara a fost anulat!

Pentru biletele achiziţionate din reţeaua Eventim (Germanos, Cărtureşti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original.

Pentru biletele livrate prin curier: returnarea contravalorii biletelor se va face la unul din punctele de lucru Eventim, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original: Eventim Bucureşti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro) şi Eventim Cluj-Napoca – Str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B – în incinta Iulius Mall.

Clienţii din afara ariei punctelor de lucru Eventim şi cei care au achiziţionat de la Eventim Timişoara – str. Mărăşeşti nr 2. (Caseria Teatrului Naţional Timişoara) sunt rugaţi să contacteze Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau vor putea trimite biletele prin curier la sediul central din Str. Popa Petre nr. 5, cod poştal 020801, Bucureşti. Banii fiind returnaţi în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor. Pentru bilete Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucratoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.


Miercuri, 13 septembrie 2017, de la ora 20:00, trupa Ricchi e Poveri va susţine un concert în Parcul Rozelor din Timişoara. Concertul a fost anunţat iniţial pentru 27 iunie, dar a fost reprogramat. Biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată şi nu necesită preschimbare.

Spectatorii care, din motive obiective, nu pot participa la spectacolul din toamnă îşi pot recupera contravaloarea biletelor de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate sau, în cazul comenzilor telefonice, prin fax sau online, prin trimiterea lor prin poştă la sediul central Eventim.RO, împreună cu numele, numărul de cont, banca şi codul bancar necesare pentru returnarea contravalorii acestora.

Trupa de care s-a îndrăgostit întreaga Europă în anii ’80, acum formată din Angela Brambati şi Angelo Sotgiu, revine în România cu un nou concert şi cu promisiunea unui spectacol plin de energie, aşa cum şi-au obişnuit fanii de-a lungul anilor.

Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din România între anii ’70-’90, Ricchi e Poveri vin să reamintească celebrele lor melodii ca „Mamma Maria”, „Voulez Vous Dancer”, „Dimmi Quando”, „Parla col cuore” şi „Come eravamo”.

Cu 50 de ani de experienţă pe marile scene muzicale ale lumii, trio-ul format din Franco Gatti, Angela Brambati şi Angelo Sotgiu a cunoscut consacrarea la celebrul festival San Remo, ediţia din 1970. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri şi a scos 17 albume de studio şi 15 compilaţii.

Cel mai recent single Ricchi e Poveri, „Marikita”, a fost lansat la începutul acestui an şi o piesă cu ritmuri latino, estivală, cântată în spaniolă şi aleasă de Fausto Brizzi pentru coloana sonoră a filmului „Poveri ma ricchi”.

Bilete Ricchi e Poveri în Parcul Rozelor din Timişoara

Biletele pentru concertul Ricchi e Poveri, de pe 13 septembrie 2017 în Parcul Rozelor din Timişoara, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe cateogorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP Presale 250 lei bilete
Categoria II 170 lei bilete
Categoria III 130 lei  bilete
Categoria IV 95 lei bilete
Categoria V 70 lei bilete

Concertul Ricchi e Poveri în Parcul Rozelor din Timişoara este organizat de Events.