Acest eveniment a avut loc in data de 1 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 decembrie 2011, de la ora 19:30, trupa Proconsul va susţine, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert special. Trupa Proconsul a anunţat că „Proconsul Best Of” va fi un eveniment inedit cu numeroşi invitaţi speciali.

„Proconsul Best Of” înseamnă şansa fanilor trupei, dar şi a celor care ştiu să aprecieze muzica de calitate, de a se delecta pe ritmurile melodiilor care au consacrat trupa. „De la ruşi„, „Mi-ai luat inima” sau „Cerul” sunt doar câteva din hit-urile care au propulsat trupa pe piaţa muzicală românească şi i-au adus o mulţime de admiratori.

În cei 12 ani de activitate, Proconsul a lansat 7 materiale discografice, a vândut zeci de mii de albume şi a obţinut numeroase premii şi distincţii, printre care şi trofeul Cerbul de Aur. Cu un astfel de palmares, Proconsul reprezintă o constantă a muzicii româneşti de calitate.

Bilete „Proconsul Best Of”

Biletele pentru „Proconsul Best Of” pot fi deja achizitionate din reţeaua Biletoo şi online pe www.biletoo.ro şi sunt disponibile în următoarele categorii de preţuri:

Categoria I: 100 lei
Categoria II: 70 lei
Categoria III: 50 lei
Categoria IV: 30 lei

Află cum a fost la ultimul concert Proconsul de la Sala Palatului!