Acest eveniment a avut loc in data de 5 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 aprilie 2013, de la ora 22:00, trupa Proconsul va concerta în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Concertul promovează cel mai recent album al trupei, „No matter what” şi va avea loc la două zile după show-ul pe care Bodo şi colegii săi îl vor susţine în Garajul Europa FM.

Cu o carieră de 14 ani, Proconsul este una dintre cele mai premiate trupe rock româneşti ale ultimului deceniu, cu trofee obţinute la festivalurile Cerbul de Aur şi Mamaia, dar şi multe alte distincţii. Piese ca „Zbor”, „Pentru tine”, „Povestea noastră”, „Nu mi-e bine fără tine” sau „Cerul” au cucerit în ultimii ani atât publicul cât şi topurile muzicale.

Concertul din Hard Rock Cafe are loc la scurt timp după lansarea albumului „No matter what„, ce conţine 11 piese noi şi un cover. Albumul reprezintă o schimbare de stil pentru trupă şi aduce o serie de colaborări inedite, cu artişti ca Dana Nălbaru (Hi-Q) sau El Proyecto.

Biletele pentru concertul Proconsul din Hard Rock Cafe pot fi achiziţionate în avans de pe www.myticket.ro şi www.bilete.ro la 50 lei (loc la masă) şi 60 lei (loc la masă în faţa scenei).

Pentru rezervări, vă rugăm sa sunaţi la Hard Rock Cafe, imediat după achiziţionarea biletului.