Duminică, 29 mai 2016, de la ora 20:00, trupa Postmodern Jukebox va susţine un concert în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului european al trupei.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox şi-a făcut apariţia pentru prima dată pe platformele de social media, Facebook, Youtube, Twitter şi nu numai. Piesele lor reuşind să strângă aprecieri pentru uimitoarea lor capacitate de a prelua hituri pop contemporane şi de a le transforma în superbe vintage-uri.

Istoria trupei începe de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. Coverul piesei „We can’t stop” (Miley Cyrus) a făcut senzaţie pe Youtube şi a adunat peste 14 milioane de vizualizări.

Postmodern Jukebox, nu s-au oprit aici şi au transformat piesa Taylor Swift, „Blank Space”, în cabaret de epocă, au alunecat în jazz cu piesa lui Meghan Trainor, „All About The Bass”, au pus soul-ul anilor ’70 în „I wanted that way” (Backstreet Boys) şi au lansat o emoţionantă variantă voce/pian a celebrului „Take me to Church” (Hozier).

Ultimul videoclip Postmodern Jukebox combină „Bye Bye Bye” a celor de la NSYNC cu soundtrack-ul „Pulp Fiction”. „Coloana sonoră a filmului «Pulp Fiction»  este printre preferatele mele şi a fost o modalitate distractivă de a aduce un omagiu iconicilor anilor ’60 şi sound-ului rock surf”, spune Scot Bradlee, iniţiatorul proiectului.

Bilete Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Postmodern Jukebox, din 29 mai 2016 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 160 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete

Concertul Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Events.