Acest eveniment a avut loc in data de 15 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 15 octombrie 2013, de la ora 20:00, Pink Martini vor susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. „Micuţa orchestră”, care explorează mai multe stiluri precum latino, muzică clasică, jazz şi classic pop, pare să se fi îndrăgostit de România, aceasta fiind a cincea întâlnire cu fanii din ţara noastră. Cei de la Pink Martini promit să nu-şi dezamăgească publicul nici de data aceasta, pregătindu-le încă un spectacol inedit, organizat de Events.

Trupa Pink Martini revine în România pentru a-şi promova noul album, al şaselea din carieră, intitulat „Get Happy”, lansat pe 24 septembrie 2013. Albumul prezintă colaborări cu nume sonore, printre care Philippe Catherine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps şi Rufus Wainwright, incluzând şi cover-ul realizat dupa piesa celebră a Mariei Tănase, „Până când nu te iubeam”, la aniversarea unui secol de la naşterea reginei cântecului popular românesc.

Cei de la Pink Martini s-au hotărât să integreze acest cover pe albumul „Get Happy” deoarece au o afinitate deosebită faţă de publicul din România şi faţă de limba română, despre care solista Storm Large spunea în cadrul concertului din 2012 că este una dintre cele mai frumoase limbi pe care le-a auzit vreodată. Pink Martini pregătesc albumul din ianuarie 2012, acesta conţinând 16 piese interpretate în engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi şi română.

Cei de la Pink Martini şi-au cucerit publicul cu „muzica vintage”, aceştia redescoperind şi orchestrând piese vechi, şi inspirându-se din musical-urile romantice ale Hollywood-ului anilor ’40-’50. Albumul de debut, „Sympathique”, a fost lansat în 1997, trasnformându-se rapid într-un succes internaţional. Acesta a fost urmat de „Hang On Little Tomato” în 2004, „Hey Eugene!” în 2007, şi „Splendor In The Grass” în 2009.

În noiembrie 2010, trupa a lansat albumul „Joy To The World”, care includea piese de sărbătoare din toate colţurile lumii. În toamna lui 2011, au apărut alte două albume, „A retrospective”, o compilaţie cu cele mai iubite melodii din cei 17 ani de existenţă a trupei, şi „1969”, care includea colaborări cu legendarul cântăreţ japonez Saori Yuki.

„Get Happy” se vrea a fi la fel de apreciat ca celelalte albume ale trupei, şi căldura cu care deja a fost primit de către public demonstrează că succesul este garantat.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Pink Martini de la Bucureşti se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim şi sunt disponibile la preţurile de 240, 200, 170, 140 şi 110 lei.

Categorie Preţ
VIP 240 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 170 lei cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 110 lei cumpără bilete