Sâmbătă și duminică, pe 9 şi 10 aprilie 2022, mini-orchestra Pink Martini revine în concert la Bucureşti, alături de solista China Forbes, pentru două spectacole, primul la Sala Palatului (9 aprilie 2022) și cel de-al doilea la Fratelli Studios (10 aprilie 2022).

Inițial, concertele au fost programate pentru 30 și 31 martie 2020, iar ulterior mutate pe 11 și 12 aprilie 2021, dar au fost reprogramate, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

Pink Martini este un proiect eclectic ambiţios, cu un sound ce îmbină influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack de film noir. Membrii grupului cântă în aproximativ 22 de limbi în concertele lor, printre care şi limba română, oferind astfel o călătorie muzicală unică pe diferite tărâmuri.

Înființată în 1994 în Portland, Oregon, oraşul natal al pianistului Thomas Lauderdale, fondatorul trupei, orchestra se menţine în topurile internaţionale şi susţine sute de concerte pe an în ţări din întreaga lume.

Până în prezent, orchestra a lansat 9 albume de studio, 3 compilaţii şi 12 single-uri şi EP-uri. „Amado Mio”, „Splendor in the Grass”, „Donde Estas Yolanda” şi „Până cânt nu te iubeam” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 9 aprilie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria II 250 lei bilete
Categoria III 210 lei bilete
Categoria IV 190 lei bilete
Categoria V 170 lei bilete
Categoria VI 150 lei bilete
Categoria VII 120 lei bilete

Bilete Pink Martini la Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Fratelli Studios din Bucureşti, de pe 10 aprilie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Categoria I 250 lei bilete

Biletele cumpărate pentru datele inițiale, rămân valabile pentru concertele din 9 și 10 aprilie 2022.

Concertele Pink Martini de la Fratelli Studios și Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de Events.