Acest eveniment a avut loc in data de 4 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 4 octombrie 2015, de la ora 20:00, trupa Pink Martini revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, alături de solista China Forbes. „Micuţa orchestră” ne invită într-o călătorie muzicală ce va cuprinde piese devenite deja clasice, dar şi extrase de pe cel mai recent album, „Dream a little dream”.

Pink Martini a luat fiinţă în 1994, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul trupei, Oregon, Portland. În acea perioadă, acesta era activ în lumea politică, iar participările sale la diferite evenimente caritabile l-au convins că poate fonda o mică orchestră alături de care să combată zgomotul şi sunetele mediocre pe care unii le puneau sub titulatura muzicii. Odată cu înfiinţarea trupei, ce îmbină stilurile muzicale cu măiestrie, Thomas Lauderdale s-a retras din viaţa politică şi s-a concentrat pe acest proiect.

„Dream a little dream” (2014) este albumul de studio cu numărul opt, o colaborare alături de The von Trapp (Sofia, Melania, Armanda şi August von Trapp), adevăraţii strănepoţi ai lui Captain şi ai Mariei von Trapp, din celebrul musical „The Sound of Music” din 1965.

Din repertoriul trupei face parte şi melodia românească,”Până când nu te iubeam”, ce a fost inclusă pe albumul „Get Happy” (2013). Piesa a fost lansată în anul 2013 pentru a omagia centenarul naşterii Mariei Tănase, iar versurile au fost cântate de Storm Large, solista ce îi acompania pe Pink Martini în acel moment.

Cei 12 componenţi ai trupei Pink Martini: China Forbes (voce), Thomas M. Lauderdale (pian), Robert Taylor (trombon), Dan Faehnle (chitară), Phil Baker (bas), Nicholas Crosa (vioară), Timothy Nishimoto (voce şi percuţie), Brian Lavern Davis (tobe şi percuţie), Anthony Jones (tobe şi percuţie), Antonis Andreou (trombon), Pansy Chang (violoncel) îşi vor încânta publicul cu un repertoriu de melodii deja consacrate pe acorduri de jazz, pop, muzică clasică şi latino, în mai mult de 12 limbi, printre care română, turcă, arabă, portugheză, greacă şi japoneză.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pink Martini, de pe 4 octombrie 2015 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 145 lei cumpără bilete
Categoria IV 135 lei cumpără bilete

Concertul Pink Martini de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Events.