Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 5 octombrie 2015, de la ora 20:30, trupa Pink Martini va susţine un concert la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, alături de China Forbes. Anunţat iniţial la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, concertul a fost mutat ca urmare a interesului scăzut al publicului, dar şi pentru a asigura desfăşurarea evenimentului în condiţii optime. Concertul nu va mai fi deschis de către Zoli Toth Project.

Pink Martini a luat fiinţă în 1994 în Oregon, la iniţiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfieşte să experimenteze noi „reţete” compoziţionale, dând naştere de fiecare dată unui regal muzical care pătrunde până în adâncul sufletului ascultătorului.

Iubitorii de jazz, pop, muzică clasică şi latino sunt invitaţi într-o călătorie muzicală în care vor putea trăi vibraţiile unor piese devenite deja clasice, dar și a unor extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, „Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici „Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

Bilete Pink Martini la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Pink Martini la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, de pe 5 octombrie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în funcţie de categoria de loc.

Categoria Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria Premium 210 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 170 lei cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 95 lei cumpără bilete

Concertul Pink Martini de la Cluj Napoca este organizat de către Phoenix Entertainment.