Acest eveniment a avut loc in data de 6 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 6 martie 2012, de la ora 20:00, Pepe va susţine spectacolul „Dansezi de Ziua Femeii” alături de Dragoş Chircu, Andreea Toma şi Valentin Dinu, la Sala Transilvania din Sibiu. Pepe şi prietenii săi vor fi însoţiţi pe scenă de Baletul Dansez Pentru Tine. 

Pepe este unul dintre artiştii care au promovat stilul de muzică latino şi flamenco în România. A debutat cu trupa Latin Express, cu care a devenit cunoscut publicului român. Din anul 2000 a pornit în cariera solo, fiind însoţit în concerte de o trupă de instrumentişti profesionişti.

Dragoş Chircu este cunoscut datorită participării în finala concursului televizat, „Vocea României„. Andreea Toma a fost partenera de dans a lui Pepe la concursul „Dansez pentru tine„, unde au participat în finală. Valentin Dinu a cucerit simpatia publicului datorită vocii sale la emisiunea „Românii au talent„.

Bilete Pepe

Biletele pentru spectacolul „Dansezi de Ziua Femeii” susţinut de Pepe la Sala Transilvania din Sibiu se găsesc la diferite categorii de preţ:

Categoria I: 200 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 120 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 70 lei
Categoria VI: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele se pot achiziţiona pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim.

Evenimentul va fi prezentat de Marian Matei şi se preconizează a fi o seară de neuitat pentru doamnele şi dominşoarele ce vor fi prezente la Sala Transilvania, special decorată pentru acest eveniment.