Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, de la ora 19:00, trupa Pain concertează în clubul Quantic din Bucureşti, în cadrul unul eveniment de promovare a celui mai recent album „Coming Home”, lansat în septembrie 2016. Dust in mind (FR) şi ArseA (IT) concertează în deschidere.

Program concerte:
19:00 – acces
19:40 – ArseA
20:30 – Dust in mind
21:30 – Pain

„Pain”, primul material discografic, a fost lansat în 1997, iar de atunci trupa a înregistrat mai multe albume. „Coming Home”, cel mai recent album şi al optulea material discografic al trupei de industrial metal din Suedia arată prin piesele sale cele mai adânci colţuri ale societăţii. Albumul are muzicieni invitaţi, precum sound-ul fresh de tobe venite din partea fiului său de 17 ani, Sebastian Tägtgren, pentru piesa „Call Me”.

Despre „Coming Home”, Tägtgren spune că versurile pieselor incluse ne duc „în tot felul de locuri. Sunt multe lucruri personale, ca de obicei, dar şi multe fantezii: ce îmi imaginez eu că se întâmplă când mori şi după aceea, chestii de genul ăsta. Dar muzical cred că e cel mai variat album Pain de până acum. Aş spune că e atât de variat încât nimic nu mai este la fel. În plus, pe unele cântece sunt foarte multe părţi orchestrale, bombastice. Este în acelaşi timp un album întunecat şi un album de petrecere. Depinde ce cântec asculţi”.

De-a lungul timpului, Pain susţinut concrete în toată Europa, trupa fiind plecată în turneu cu diferite nume cunoscute, printre care şi turneul mondial „Dark Passion Play World Tour” a celor de la Nightwish.

În prezent, Pain este formtă din Peter Tägtgren este unicul membru permanent al trupei, alături de el concertând în turneu David Wallin – drums, Greger Andersson şi Johan Husgafvel – bass.

Bilete Pain în club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pain din clubul Quantic din Bucureşti, de pe 22 aprilie 2017, pot fi cumpărate de pe www.ambilet.ro la următoarele preţuri.

Perioada Preţ
Early Bird 1 (50 buc) 55 lei
Early Bird 2 (200 buc) 65 lei
Acces general  75 lei
Acces (seara evenimentului) 75 lei

Persoanele sub 14 ani au acces doar însoţiţi de un adult, iar acesta va răspunde de minor. Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuit, însă trebuie să fie însoţiţi de un părinte posesor de bilet (dacă în anunţul evenimentului nu este o alta specificaţie). Copiii după vârsta de 8 ani şi până la vârsta de 14 ani au nevoie de bilet şi de însoţitor. Persoanele peste 14 ani nu mai au nevoie de însoţitor.

Este interzis accesul în zona concertului cu arme sau obiecte periculoase, inflamabile sau care pot pune în pericol viaţa celor din jur, cu substanţe interzise, cu orice fel de sticle, recipiente şi mâncare (aduse din exterior), dezlipirea de afişe şi reclame lipite în incinta, precum şi deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului. În interior nu se fumează. Hainele pot fi lăsate la garderobă.

Concertul Pain în clubul Quantic din Bucureşti este organizat de Promusic Events şi Maximum Rock.