Acest eveniment a avut loc in data de 27 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 27 noiembrie 2011, începând cu ora 19:30, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc „Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion„.

După ce timp de 9 ani a fost membru al trupei Roşu şi Negru, în 1975 devine membru al trupei Phoenix. Doi ani mai târziu, alături de colegii săi de trupă părăseşte ţara. In 1999 se stabileşte în România şi de atunci în paralel de activitatea pe care o desfăşoară cu trupa Phoenix, Ţăndărică a lansat o serie de proiecte menite să sublinieze frumuseţea culturii multietnice din ţara noastră.

Pentru binecunoscutul artist „Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion” reprezintă „una din marile încercări de a crea un iluminism cultural şi de a apropia şi a uni sufletele oamenilor„.

Pe scenă, alături de maestrul Ţăndărică vor urca pe 27 noiembrie: Fanfara 10 Prăjini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, dar şi percuţionişti şi instrumentişti din Columbia, Egipt sau Rwanda. Evenimentul va aduce şi o premieră, pentru prima dată Ovidu Lipan Ţăndărică va urca pe scenă alături de fiul său Alexandru.

Bilete „Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion”

Biletele pentru „Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion” sunt disponibile în 5 categorii de preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 170 lei
Categoria II-a: 130 lei
Categoria III-a: 95 lei
Categoria IV-a: 65 lei
Categoria V-a: 45 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro