Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, începând cu orele 19:00, Oscar Benton va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, alături de bandul său, timp de 90 de minute.

În vârstă de 64 de ani, artistul olandez revine în atenţia publicului după o pauză de aproape 20 de ani, promiţând însă un show de neuitat. Oscar Benton a cunoscut succesul prin celebrul „Bensonhurts Blues”, piesă care figurează şi pe coloana sonoră a filmului „Pour la peau d’un flic” al lui Alain Delon. Această melodie a fost interpretată atât de celebrul Adriano Celentano în varianta în limba italiană „Vengo del Jazz”, cât şi de artişti autohtoni precum Margareta Pâslaru în varianta „Spuneam ca nu-mi păsa (Bui Bui Bui)” sau Aurelian Andreescu în varianta „Îndrăgostitul”.

Oscar Benton, pe numele real Ferdinand van Eif, a fondat grupul Oscar Benton Blues Band în 1967, dar abia din 1968 au fost remarcaţi la festivalul de jazz din Loosdrecht, Olanda.

Artistul va promova la Bucureşti cel mai rencet album al său, „Oscar Benton Still Alive” şi pe lânga noile compoziţii, împătimiţii blues-ului vor avea ocazia să asculte live şi hit-urile „I got my mojo working”, „My sweet angel” sau „Back door man”.

Bilete Oscar Benton la Bucureşti

Biletele pentru concertul Oscar Benton de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
VIP 900 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete

Concertul este organizat de Christian Raetscher Veranstaltungsmanagement şi Prom’Art Creative.