Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 28 iunie 2014, ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi locul unde celebra orchestră Buena Vista Social Club va spune „Adios!” publicului din Capitală. Concertul face parte din ultimul turneu pe care grupul muzical a anunţat că îl va mai face şi care se va termina în 2015, în Havana, Cuba.

RECENZIE: Orquesta Buena Vista Social Club, legendele muzicii cubaneze au umplut Sala Palatului

Turneul „Adios!” pune capăt unei serii de peste o mie de spectacole, la care au participat 40 de muzicieni de elită, în cei 16 ani de muzică cubaneză semnată de Orquesta Buena Vista Social Club. Totul a început cu documentarul despre muzica cubaneză cu acelaşi nume, regizat de Wim Wenders şi nominalizat la Oscar. Primul premiu Grammy a venit pentru albumul muzical al acestui documentar, dar au urmat mai multe premii Grammy. Din Orquesta Buena Vista Social Club au făcut parte artişti importanţi, printre care: Ibrahim Ferrer, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez, Compay Segundo, Manuel Galban, Omara Portuondo sau Roberto Fonseca.

În concertele turneului „Adios!”, pe scenă vor cânta artişti precum veteranul Papi Oviedo, tânărul pianist Rolando Luna, o secţie ritmică de zile mari compusă din contrabasistul Pedro Pablo şi percuţioniştii Andres Coayo (congas), Filiberto Sanchez (timbales) şi Alberto “La Noche” (bongos), trei trompetişti printre care specialistul notelor foarte înalte Luis Allemany şi apreciatul interpret de son din Havana – Carlos Calunga. Vedetele concertului din Bucureşti vor fi însă incomparabila Omara Portuondo şi chitaristul cu pălărie de cowboy Eliades Ochoa.

Bilete Orquesta Buena Vista Social Club la Bucureşti

Biletele la ultimul spectacol Orquesta Buena Vista Social Club, organizat pe 28 iunie 2014 la Sala Palatului, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria I 350 lei cumpără bilete
Categoria II 300 lei cumpără bilete
Categoria III 250 lei cumpără bilete
Categoria IV 200 lei cumpără bilete
Categoria V 150 lei cumpără bilete
Categoria VI 100 lei cumpără bilete

Ultimul concert Orquesta Buena Vista Social Club la Bucureşti este organizat de Fundaţia Culturală Phoenix.