Acest eveniment a avut loc in data de 9 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul a fost anulat din cauza numărului redus de bilete vândute.

Marţi, 9 septembrie 2014, Criss şi Vlad alias ONE şi Dorian Popa şi Alina Eremia, membrii trupei Lala Band, vor susţine un concert la Cinema Patria din Bucureşti. Cele mai îndrăgite melodii vor răsuna pe scena cinematografului începând cu ora 19:00.

Adoraţi de public pentru proiectele muzicale individuale de succes, Criss şi Vlad alias ONE, Dorian Popa şi Alina Eremia, sunt decişi să nu îşi dezamăgească fanii nici de această dată.

După doar trei ani de activitate, LaLa Band are realizări greu de egalat: 5 albume, peste 200 de ore cântate live în decursul a patru turnee naţionale, Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului 2012, precum şi numeroase premii şi distincţii pentru cea mai iubită trupă pop-rock şi cea mai spectaculoasă evoluţie din industria muzicală românească. La acestea se adaugă patru sezoane în distribuţia serialului de mare success „Pariu cu viaţa”, un documentar despre fenomenul LaLa Band, postul online LaLa Radio, emisiunea LaLa Nation şi publicaţia LaLa Band.

Bilete Lala Band la Cinema Patria Bucureşti

Biletele pentru concertul Lala Band din data de 9 septembrie 2014 de la Cinema Patria din Bucureşti au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online prin www.eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de distanţa faţă de scenă astfel:

Categorie Preţ
Categoria VIP (parter) 100 lei cumpără bilete
Categoria I (parter) 75 lei  cumpără bilete
Categoria I (loje) 75 lei  cumpără bilete
Categoria II (balcon) 50 lei  cumpără bilete