Acest eveniment a avut loc in data de 21 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Ólafur Arnalds va concerta în premieră în faţa fanilor români, la Sala ArCuB din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, „For Now I Am Winter”.

Lansat în 2007, Ólafur Arnalds este la vârsta de 26 de ani unul dintre cei mai în vogă artişti europeni, datorită compoziţiilor sale ce transpun muzica clasică, indie-pop, ambientală şi electronică într-un stil proaspăt cu care îşi fascinează publicul.

Artistul a atras atenţia criticilor şi şi-a câştigat fani imediat ce a lansat primul album, „Eulogy For Evolution”, care l-a urcat pe Ólafur direct pe marile scene din Europa şi SUA. În plus, compozitorul islandez şi-a surprins fanii cu noul său album, de pe care se aud, într-un limbaj muzical unic, o orchestră filarmonică şi un solist vocal. „For Now I Am Winter” va fi făcut cunoscut şi publicului român la evenimentul din 21 noiembrie, care face parte din ultima serie din turneul de promovare a albumului său în Europa.

Bilete Ólafur Arnalds la Bucureşti

Biletele pentru concertul Ólafur Arnalds la Sala ArCub din Bucureşti sunt disponibile la două categorii de preţ şi se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 90 lei cumpără bilete