- Concerte - iConcert.ro

Home » Olafur Arnalds

Olafur Arnalds

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Olafur Arnalds

RECENZIE: Ólafur Arnalds, un artist complet, în concert la Bucureşti

Cu un concert parcă special gândit pentru un Bucureşti tomnatic, Ólafur Arnalds a adus cu el, tocmai din Islanda, sunetele ce l-au făcut cunoscut în lumea întreagă. Un spectacol simplu, fără nimic ce ar putea distrage atenţia de la ceea ce este cel mai important pentru artist: muzica.  

Concert Ólafur Arnalds la Sala ArCub din Bucureşti

Joi, 21 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Ólafur Arnalds va concerta în premieră în faţa fanilor români, la Sala ArCuB din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, „For Now I Am Winter”.  
21 Nov 2013     ,

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Ólafur Arnalds va concerta în premieră la Bucureşti în noiembrie 2013

Ólafur Arnalds va susţine un concert la Sala ArCuB din Bucureşti pe 21 noiembrie 2013. Interpret a unei muzici clasice, ambientale şi electronice combinată într-un stil original, Ólafur Arnalds vine pentru prima dată în România, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al...