Joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 19:00, Nikos Papadoupulos susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, alături de ansamblul artitic Nea Elada. Invitaţii speciali ai spectacolului sunt: Elena Gheorge, Ansamblul de dansuri „Vanghelisimo” şi formaţia Steaua Di Vreari şi Gică Coandă. Evenimentul este prezentat de Daniel Buzdugan.

Cunoscutul artist Nikos Papadoupulos revine în România, ţară despre care a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil, mai ales de oraşul Constanţa, pe care îl vizitează frecvent. Cântăreţul va susţine un concert special, dedicat tuturor românilor pasionaţi de ritmurile greceşti, pentru care a pregătit o mulţime de surprize, rezumate în câteva cuvinte: bouzouki, sirtaki şi zorba.

Românii sunt iubitori de cultură grecească, dar Constanţa are ceva special pentru că de fapt este clădită pe bazele unui oraş grecesc, iar iubirea pentru cultura grecească este mai puternică aici’, spune Nikos.

Pe lângă ritmuri greceşti, show-ul va fi completat cu muzică machedonească, interpretată de Elena Gheorghe, apreciată în România pentru hiturile sale: „Până la stele”, „Ecou”, „Până dimineaţa” şi „În bucăţi”. Totodată, formaţia Steaua Di Vreari şi Gică Coandă vor da tonul petrecerii pe aceleaşi ritmuri.

https://www.youtube.com/watch?v=DdO65BHSHiE

Originar din Grecia, Nikos Papadoupulos este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică grecească, atât în ţara sa natală, cât şi în România. Cu o voce puternică care transmite mult, cântăreţul are un repertoriu atent ales, compus din piese originale, dar şi din hituri greceşti celebre: „An Eisai Ena Asteri”, „Akou Vre File”, „To Mantili” şi „Thelo Na Me Niosis”.

De-a lungul carierei sale, Nikos Papadoupulos a colaborat cu mai mulţi artişti români, printre care: Marian Cosma, pentru piesa „To Mantili”, Nicu Panciu, la cântecul „Vruta Ardu” şi Lucian Colareza, pentru „Historia de Amor”. Cântăreţul este un talent înnăscut în artele muzicale, fiind capabil să cânte ore în şir, pe diverse tonalităţi. Totodată, muzicianul stăpâneşte 8 instrumente, cu ajutorul cărora susţine un regal muzical care nu trebuie ratat.

Bilete Nikos Papadoupulos la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Nikos Papadoupulos de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ

Categorie Preţ
Categoria VIP 150 lei bilete
Categoria I 85 lei  bilete
Categoria II 50 lei  bilete
Categoria III 35 lei  bilete