Acest eveniment a avut loc in data de 17 Aug 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 17 august 2018, de la ora 18:30, formația Nightwish susține un concert la Romexpo din București. Show-ul face parte din turneul aniversar „Decades”, prin care trupa celebrează 20 de ani de activitate muzicală. Trupele Fallen Arise şi A Tear Beyond vor cânta în deschiderea concertului.

Nightwish este una dintre trupele etalon atunci când este vorba de rock simfonic. Formată în anul 1996, trupa finlandeză s-a bucurat de success în ţara natală încă de la albumul de debut, „Angels Fall First” (1997). Aprecierea mondială a venit după lansarea albumelor „Oceanborn” (1998), „Wishmaster” (2000) şi „Century Child” (2002).

De-a lungul timpului, formaţia şi-a schimbat componenţa de câteva ori, păstrându-şi însă stilul muzical. Solista Tarja Turunen a părăsit formația în 2005, dedicându-se unei cariere solo, iar ultimul ei concert Nightwish a fost imortalizat sub forma albumului live şi DVD-ului „End of an Era”. În 2007, formaţiei i s-a alăturat vocalista Anette Olzon, alături de care Nightwish a lansat albumul „Dark Passion Play”, cu single-ul „Amaranth”. Formula s-a schimbat încă o dată în 2012, când Nightwish a anunţat despărţirea de Olzon şi înlocuirea ei cu Floor Jansen, vocalistă cu care Nightwish va ajunge și în București.

Până în prezent, trupa are la activ 8 materiale de studio şi 5 albume live. „Bye Bye Beautiful”, „Sleeping Sun”, „Storytime” şi „Over The Hills And Far Away” se numără printre cele mai cunoscute melodii ale trupei. De-a lungul timpului, formaţia a colaborat cu numeroşi artişti de renume, printre care: Linkin Park, Tony Kakko.

Bilete Nightwish la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Nightwish ce va avea loc pe 17 august 2018, la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi Eventim, dar şi online de pe www.iabilet.ro şi www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preț Pre-sale Preț la intrare
Categoria A 300 lei 320 lei bilete
Categoria B 245 lei 255 lei bilete
Categoria C 189 lei 199 lei bilete
Categoria D 149 lei 159 lei bilete

Categoria A: tribuna VIP, doar 1000 bilete
Categoria B: fără loc, în faţa scenei, doar 1000 bilete
Categoria C: în spatele categoriei B, fără loc
Categoria D: în spatele categoriei B, fără loc

Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C şi D şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul persoanelor sub 14 ani este permis doar însoţiţe de un adult.

Harta categoriilor de loc la concertul Nightwish de la Bucureşti

Locurile pe scaune în categoria A se ocupa în ordinea sosirii, acestea neavând numere alocate.

Concertul trupei Nightwish de la Romexpo din Bucureşti este un eveniment METALHEAD organizat de Bestmusic Live Concerts.