Acest eveniment a avut loc in data de 24 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 24 martie 2017, de la ora 22:30, Nicoleta Nucă susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Primăvara vine cu un concert în premieră la Hard Rock Cafe, cu Nicoleta Nucă şi trupa ei. Cântăreaţa va susţine un spectacol de o oră în care va interpreta multe din piesele care au consacrat-o, melodii noi, dar şi cover-uri după hituri internaţionale.

Cunoscută încă de la finalul lui 2014, când a participat la emisiunea de talente X Factor, Nicoleta Nucă este o cântăreaţă originară din Chişinău, care a cucerit foarte rapid topurile muzicale. Deşi a fost eliminată încă din semifinală din concursul muzical, ea nu şi-a pierdut speranţa şi a crezut în continuare în visul său, acela de a fi pe scenă.

Cu o prezenţă ce nu a trecut neobservată şi cu un timbru vocal aparte, artista şi-a conturat singură o imagine în industria muzicală, prin stilul abordat şi prin mesajele de suflet din piesele sale. În luna februarie 2015, cântăreaţa şi-a lansat single-ul său de debut, „Nu sunt”, pentru care a filmat şi un videoclip, care a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Nu sunt” a devenit imediat un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese pe radio în 2015. Succesul melodiei a fost atât de mare, încât Nicoleta a realizat şi o reinterpretare a melodiei, o variantă acustică alături de Inna şi Antonia.

Cântăreaţa a continuat să lanseze melodii de succes, precum: „Liniştea”, „Inima mea” şi „Castele de nisip”. Cele mai recente piese ale sale, „Amintiri” şi „Când pleci” sunt scrise de băieţii de la Carla’s Dreams. De asemenea, artista a interpretat numeroase cover-uri după hituri internaţionale, precum: „Runnin’ (Lose It All)” (Beyoncé), „Hello” (Adele), „Say Something” (A Great Big World ft. Christina Aguilera), „Caught Out In The Rain” (Beth Hart) şi „Million Reasons” (Lady Gaga).

Mai mult, Nicoleta Nucă a colaborat cu artişti de renume, atât în studio, cu Direcţia 5 şi Cabron, cât şi pe scenă, cu Ştefan Bănică, Florin Ristei, Carla’s Dreams şi Cătălin Josan. Cântăreaţa a fost invitată să cânte la mai multe evenimente importante din ţară, precum: Europ FM Live pe Plajă şi Oraşul Faptelor Bune.

Bilete Nicoleta Nucă la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Nicoleta Nucă îl va susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 24 martie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP (loc la masă – în faţa scenei) 50 lei bilete
Acces general (loc la masă) 30 lei  bilete
Fără loc 30 lei  bilete

Concertul Nicoleta Nucă de la Hard Rock Cafe este organizat de Bestmusic Live Concerts.