Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 8 martie 2010, ora 20:00, Neri Per Caso vor concerta la Sala Radio din Bucuresti.

Concurs!

Prom’Art Creative si iConcert.ro pun la bataie 2 invitatii duble la concertul Neri Per Caso. Inscrie-te la concurs si castiga 1 invitatie dubla completand formularul de mai jos pana pe 03 martie 2010 ora 18:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati prin SMS si e-mail. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Panciu Mariana si Petruta Codrianu-Dumitru. Felicitari!

Neri Per Caso este unicul grup masculin a cappella, cei care au realizat bijuterii interpretative din partituri diverse (de la arii de opera la soundtrack-uri de desene animate) inlocuind cu succes orice instrument cu vocea.

Un concert extraordinar dedicat prioritar sexului frumos, cu un playlist “de colectie”, continand atat hit-urile proprii lauréate cu trofee la Festivalul San Remo sau Discuri de Platina dar si hit-uri internationale in maniera interpretativa care le-a adus recunoasterea mondiala.

Bonus!

Pe langa concertul extraordinar Neri Per Caso de care vor beneficia cei aproape 1000 de spectatori care s-au grabit sa–si achizitioneze biletele, 2 dintre ei (prin tragerea la sort a seriilor de pe bilet) vor fi dublu recompensati intrucat vor fi fericitii castigatori ai unui week-end de vis intr-un mic colt de paradis.

Un sejur complet (Bilete de avion –transferuri – hotel de 4 stele cu pensiune completa) in Terracina (la tarmul Marii Tireniene, pe celebra “Coasta a lui Ullyses ” , intre Roma si Napoli) este Premiul oferit de chiar Agentia care ii reprezinta in Italia pe artisti (24 Company) si care spera in felul asta sa recompenseze interesul fani-lor din Romania si prin descoperirea meleagurilor natale ale protagonistilor evenimentului.

Cumpara bilet

Pretul unui bilet este in functie de categorie:
Categoria I: 120 RON
Categoria II: 100 RON
Categoria III: 80 RON
Categoria IV: 60 RON
Categoria V: 40 RON

Un eveniment marca PROM’ART CREATIVE.