Acest eveniment a avut loc in data de 6 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, trupa Narcotango revine pentru un show special de sărbători, la Cinema Patria din Bucureşti. Pasionaţii de tango se vor putea reîntâlni cu cei mai bine cotaţi artişti ai genului, într-un spectacol argentinian complet ce se va desfăşura începând cu ora 19:00.

Băieţii de la Narcotango vor continua turneul european desfăşurat în lunile august şi septembrie ale acestui an, în diferite oraşe din Germania, Elveţia, Olanda şi Polonia, cu o nouă serie de concerte programate pe parcursul lunilor noiembrie şi decembrie. De această dată, artiştii vor ajunge în Italia şi România, unde vor fi aşteptaţi la Braşov, în cadrul „Festivalului de Jazz”, precum şi la cinematograful Patria din Bucureşti. Pentru spectacolul de la Bucureşti, Narcotango a pregătit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar şi piese cuprinse în cel mai recent material discografic.

Narcotango a fost fondată de compozitorul şi producătorul Carlos Libedinskyin. De la înfiinţarea sa în 2003, grupul de muzică argentiniană a susţinut peste 30 de turnee internaţionale în America şi Europa, a primit două nominalizări la premiile Latin Grammy, Premiul Gardel şi a lansat 4 CD-uri de studio.

Muzica trupei Narcotango a fost folosită de cei mai importanţi coregrafi din Argentina, precum: Inaki Urlezaga şi Maximiliano Guerra. În 2013, trupa a sărbătorit aniversarea a 10 ani de activitate printr-un turneu de excepţie susţinut pe toate continentele.

Bilete Narcotango la Cinema Patria din Bucureşti

Biletele pentru concertul Narcotango din 6 decembrie 2014 de la Cinema Patria din Bucureşti pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Parter 75 lei cumpără bilete
Balcon 55 lei cumpără bilete