Sâmbătă, 5 martie 2016, de la ora 20:00, legenda muzicii greceşti, Nana Mouskouri revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului aniversar „Happy Birthday Tour”. Programat iniţial pentru 25 noiembrie 2015, concertul a fost reprogramat din cauza unei intervenţii chirurgicale suferită de artistă.

Turneul, în cadrul căruia este acompaniată de instrumentişti francezi, marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât şi pe compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand. Concertul va cuprinde şlagarele care au facut-o celebră pe a artista ca cărei carieră se întinde peste o jumătate de veac.

Nana Mouskouri este una dintre artistele cu cele mai mari vânzari de discuri din lume, întrucat albumele şi single-urile ei, interpretate în 12 limbi, s-au vândut în peste 350 milioane de copii pe plan mondial. Nana Mouskouri s-a evidenţiat în lumea artistică graţie vocii sale unice, fiind înzestrată cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis să atingă note înalte şi să producă sunete cristaline.

„Cântecul a fost prima mea dragoste şi întotdeauna m-a ajutat să respir, să sper şi să cred că este dragoste şi pace în jur. Am avut şansa să lucrez cu oameni speciali şi să realizez enorm de multe în viaţă. Am considerat că toate acestea merită să fie sărbătorite şi că trebuie să mai cânt dragilor mei prieteni, spectatorii. La mulţi ani tuturor celor care îmi arată că dragostea încă există. Şi atâta timp cât va fi muzică pentru mine şi prietenii mei, va fi dragoste!” a declarat Nana Mouskouri.

Bilete Nana Mouskouri la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Nana Mouskouri de la Sala Palatului din Bucureşti, ce va avea loc pe 5 martie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 170 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei cumpără bilete

Concertul Nana Mouskouri de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Asociaţia Culturală „Dracula”.