Acest eveniment a avut loc in data de 4 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 4 septembrie 2016, începând cu ora 18:00, trupa coreeană MyName va susţine un concert la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti pentru toţi fanii români ai muzicii k-pop. Spectacolul face parte din turneul european „MyName”, în cadrul căruia trupa va concerta în 8 ţări, printre care şi România.

Programul evenimentului va fi următorul:

16:30 – acces general public
18:00 – concert MyName
20:30 – sesiunea meet & greet

Înfinţată în anul 2011, MyName este o formaţie de k-pop compusă din 5 membri. Primul lor single, „Message” a fost lansat în luna octombrie a aceluiaşi an. Trupa are, până în prezent, două mini-albume în limba coreeană, lansate în 2013 şi în 2015, care au beneficiat şi de câteva serii de concerte de promovare.

De asemenea, trupa coreeană are un nume bine conturat şi pe piaţa muzicală din Japonia. Cei cinci membri şi-au făcut debutul în această ţară cu albumul „We Are My Name”. După succesul pe care l-au înregistrat în urma acestui material, MyName au lansat încă 3 materiale discografice în limba japoneză.

Bilete MyName la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

Biletele pentru concertul MyName de la Palatul Copiilor din București, de pe 4 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Vip Ticket (Meet & Greet şi foto + loc în faţa scenei) 300 lei
Poster Signed (poster semnat de formaţie) 150 lei
Regular Ticket 100 lei

Concertul MyName de la Bucureşti este organizat de Kompas Events în parteneriat cu Mall 4 Art şi Centrul de Studii Romano-Coreene (CSRK).