Acest eveniment a avut loc in data de 4 Mar 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 4 martie 2016, de la ora 21:00, The Fresh prezintă Moonlight Breakfast, GOLAN, Jurjak şi Oktopus la TERRA Events Hall din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Moonlight Breakfast & GOLAN

Completează formularul de mai jos până vineri, 4 martie 2016, ora 13:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Avram Roberto şi Niţu Georgiana Larisa. Felicitări!


Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live.Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

Colectivul GOLAN, originar din Bucureşti, este compus din Alex, Mihai şi Ernesto. Cei trei băieţi excelează la percuţie, clape, trompetă, flaut, voce şi platane. Proiectul a câştigat rapid teren, regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri, concerte şi festivaluri notabile din ţară şi nu numai.

GOLAN a ales să abordeze un pic diferit muzica electro, dându-i un vibe visător, pe care te poţi balansa în lumea ta, fie că o asculţi acasă, la birou sau la un concert de-al băieţilor. Combinaţia de instrumente live, electro-mixaje fresh şi versuri „sexoase”, interpretate într-o tonalitate misterioasă, explică furtuna de aplauze şi declaraţii de dragoste cu care sunt primiţi la fiecare live act.

Bilete Moonlight Breakfast & GOLAN la Bucureşti

Biletele pentru evenimentul The Fresh, de pe 4 martie 2016 la TERRA Events Hall din Bucureşti, cu Moonlight Breakfast, GOLAN, Jurjak şi Oktopus, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 45 lei.

Categorie Preţ
Acces general 45 lei cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!