Acest eveniment a avut loc in data de 24 Jul 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 24 Iulie 2010, pe plaja H2O din Mamaia are loc cel de-al cincilea eveniment din seria Orange Summer Party.

Fenomenul pop, Mika, a acceptat invitatia Orange de concerta pentru prima data in Romania. Născut în 1983, Michael Holbrook Penniman Jr, a cucerit publicul încă de la primele apariţii pe scenă. A studiat alături de Alla Ardakov, pentru ca mai apoi să urmeze cursurile Royal College of Music din Londra. Primul său single „Relax, Take It Easy” a fost lansat în 2006 şi succesul a venit aproape instant, fiind considerat „Record of the Week” de catre DJ Scott Mills imediat după lansare.

Pe 29 ianuarie 2007, MIKA lansa primul său album „Life in Cartoon Motion„. Primul single de pe acest album „Grace Kelly” a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor din întreaga lume şi avea să fie primul pas către transformarea lui Mika într-un fenomen al muzicii pop internaţionale. „Life in Cartoon Motion” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige un BRIT Award şi să fie nominalizat la premiile Grammy.

Pe 25 septembrie 2009 a fost lansat cel de-al doilea album al artistului, „The Boy Who Knew Too Much”, care se bucură deja de un succes imens. „We are golden” şi „Rain” ocupă deja primele poziţii în topurile internaţionale.

Orange Summer Party a adunat până în prezent mai mult de 100.000 de spectatori pe plaja H2O din Mamaia. Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot sunt artiştii care au fost prezenţi în anii trecuţi la evenimentele organizate de Orange.

În deschiderea lui Mika vor concerta australienii de la Cut Copy.

Ca şi anii precedenţi, intrarea la Orange Summer Party este liberă.