Acest eveniment a avut loc in data de 2 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 20:00, Mihai Mărgineanu va susţine concertul „Haimanalele şi Doamna”, la Cinema Patria din Bucureşti. În cadrul concertului, pe care îl va susţine chiar de ziua lui, Mihai Mărgineanu va lansa şi noul său album, „Teatru minciuna”.

„Haimanalele”, aşa cum îi denumeşte în glumă Mihai Margineanu pe: Michele Vişan – chitară solo, Kiba Dachi – chitară bass, Cristi Horia Sorin – vioară, Nicu Dumitrescu – percuţie şi Florin Ionescu – tobe, vor oferi, alături de Mihai Mărgineanu, un regal muzical spectatorilor prezenţi pe 2 octombrie 2015, la Cinema Patria, în timp ce una dintre doamnele scenei româneşti va avea un moment special, chiar la debutul concertului. Identitatea actriţei invitate în spectacolul „Haimanalele şi Doamna” nu a fost însă dezvăluită.

Fiecare spectator va primi cadou de ziua lui Mihai Mărgineanu albumul „Teatru minciuna”, dar şi volumul de poezii ale lui Iulian C. Marin, cel care semnează şi versurile a două dintre cântecele pe care spectatorii le vor asculta, în premieră, la acest concert („Teatru minciuna” şi „Om de zăpadă”).

În urmă cu exact 10 ani, Mihai Mărgineanu lansa primul sau album,”Gore”: „Împlineam 36 de ani şi mi s-a părut că soarta a fost darnică cu mine lăsându-mă să mi se întâmple aşa ceva. N-am avut nici cea mai vagă idee că momentul ăla a fost începutul unei vieţi frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte şi public din ce în ce mai numeros şi mai frumos”.

Bilete Mihai Mărgineanu – „Haimanalele şi Doamna”

Biletele pentru concertul Mihai Mărgineanu – „Haimanalele şi Doamna”, ce va avea loc pe 2 octombrie 2015 la Cinema Patria din Bucureşti, se pot achizitiona din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro,  două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 80 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei cumpără bilete

Concert Mihai Mărgineanu – „Haimanalele şi Doamna” este organizat de Vreau Bilet.