Luni, 22 iulie 2019, de la ora 20:00, Michael Bolton susţine un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti. Celebrul artist concertează şi în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 20 iulie 2019. Laura Bretan este invitata specială a concertului. Interpreta va susţine un recital în deschidere, urmând ca spre finalul concertului lui Michael Bolton să fie invitată să cânte în duet cu acesta.

După concertul din 2013 de la Sala Palatului din Bucureşti, Michael Bolton revine în România pentru a susţine două show-uri inedite. Cântăreţul pregăteşte un spectacol special în care va reinterpreta multe dintre hiturile sale lansate de-a lungul carierei. Cele mai cunsocute piese de dragoste ale sale au fost deja rearanjate în manieră simfonică, sub îndrumarea instrumentiştilor din West Australian Full Harmonic Orchestra. Astfel, la începutul anului, artistul şi-a lansat cel mai nou album intitulat „A Symphony of Hits”, care va fi promovat în cadrul concertelor de la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Michael Bolton şi-a început cariera odată cu lansarea primului său album „Michael Bolotin” (1975). Treptat, artistul a lansat numeroase materiale de succes, alcătuite în mare parte din balade romantice şi cântece pop-rock de dragoste. Până în prezent, cântăreţul are o discografie compusă din zeci de materiale discografice, printre care 18 materiale de studio, 1 album live şi un disc special de Crăciun.

https://www.youtube.com/watch?v=A4FP9kFed98

„How Am I Supposed To Live Without You”, „Said I Loved You…But I Lied”, „That’s What Love Is All About”, „When I’m Back on My Feet Again” şi „When A Man Loves A Woman” se numără printre cele mai cunoscute piese ale solistului. De-a lungul carierei sale, Michael Bolton a colaborat cu numeroşi cântăreţi de renume, printre care: Cher, Patti LaBelle, Lady Gaga şi Filippa Giordano şi a urcat pe scenă alături de mai mulţi artişti celebri precum: Lara Fabian, Seal şi Kenny G. De asemenea, cântăreţul a compus piese pentru nume importante din industria muzicală internaţională, printre care: Kanye West, Peabo Bryson and Barbra Streisand.

Bilete Michael Bolton la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 22 iulie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 588 lei  bilete
Categoria I 488 lei bilete
Categoria II 388 lei bilete
Categoria III 188 lei SOLD OUT
Categoria IV 128 lei SOLD OUT

Concertul Michael Bolton de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.