Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 06.05.2014: Concertele Mariei Nazionale de la Bucureşti şi Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru 2 şi, respectiv, 5 octombrie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Duminică, 5 octombrie 2014, începând cu ora 20:00, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, va avea loc concertul uneia dintre cele mai iubite artiste de muzică pop a Italiei, Maria Nazionale.

Artista se află pentru prima dată în România și va susține două concerte, unul la București pe 2 octombrie la Sala Palatului și altul la Cluj-Napoca, pe 5 octombrie la Sala Sporturilor Horia Demian, ambele începând de la ora 20:00.

https://www.youtube.com/watch?v=Q9ihiftE1n4

Maria Nazionale și-a început cariera la 13 ani și a fost descoperită de cei de la Emi Labels, alături de care a lansat primul album intitulat „Maria Nazionale”. Pe parcursul carierei a avut ocazia să colaboreze cu nume importante ale muzicii italiene, precum Nino D’Angelo, cunoscut publicului din România datorită pieselor „Senza giacca e cravatta” sau „Jesce Sole”, sau Mario Merola, Nuccia Fumo. În aprilie 2008 și-a lansat cel mai recent album „Purtoame a Cammenà”. Cea mai cunoscută piesa a ei în afara granițelor Italiei este „Ciao, Ciao”.

Pe lângă cariera de muzician, Maria Nazionale se dedică şi actoriei, luând Marele Premiu al Festivalului de la Cannes, cu pelicula Gomorra, unde a jucat alături de actori celebri: Toni Servillo şi Gianfelice Imparato.

Bilete Maria Nazionale la Cluj-Napoca

UPDATE 06.05.2014: Biletele deja cumpărate îşi păstrează valabilitatea pentru show-urile din toamnă. Cei care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi să se adreseze în perioada 8 mai – 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele. În cazul biletelor achiziţionate online, posesorii sunt rugaţi să trimită o solicitare la adresa contact[@]eventim[.]ro şi să returneze biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

Biletele pentru concertul Maria Nazionale de la Cluj-Napoca sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
VIP 300 lei  cumpără bilete
Categoria I 260 lei  cumpără bilete
Categoria II 190 lei  cumpără bilete
Categoria III 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 100 lei  cumpără bilete