Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, de la ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti va răsuna sub acordurile tari ale lui Marcel Pavel. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cântăreţul va susţine un concert extraordinar „Christmas Very Classic” alături de copiii şi fraţii săi: Sasha, Richard, Gina, Miky şi Gigi.

Ei vor fi acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti, sub baghetela dirijorului Florin Totan şi de Big Band-ul Radio, sub bagheta compozitorului Ionel Tudor. La eveniment vor fi prezenţi şi invitaţi surpriză.

Marcel Pavel este cunoscut pentru vocea sa puternică cu care interpretează cântecele. Artistul s-a apucat de muzică încă de la trei ani, când a început să bată la tobe. Între timp, s-a remarcat vocal, fapt ceea i-a adus zeci de premii. Cel mai important este premiul „The Best Live Act 2013” primit în 2013 pentru concertul „Very Classic”, pe care l-a prezentat la Sala Palatului în Bucureşti, acompaniat de peste 140 de muzicieni şi artişti.

Bilete Marcel Pavel – „Christmas Very Classic”

Biletele pentru concertul Christmas Very Classic cu Marcel Pavel se găsesc în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria 1 190 lei cumpără bilete
Categoria 2 150 lei cumpără bilete
Categoria 3 110 lei cumpără bilete
Categoria 4 80 lei cumpără bilete