Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 iunie 2014, de la ora 21:00,  renumitul artist Manu Chao va concerta la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. Concertul este organizat de echipa festivalului Plai şi reprezintă un moment de încălzire pentru evenimentul din septembrie.

Manu Chao este un renumit cântăreţ de origine franceză, pe numele său adevărat José-Manuel Thomas Arthur Chao. Stilul său muzical reuneşte influenţe ale rock-ului britanic cu ritmuri latine. Prima trupă a artistului s-a numit Mano Negra şi i-a mai avut în componenţă pe fratele şi vărul său, debutul lor având loc în 1987. Muzica acestei trupe a prins bine la publicul din Europa, Africa de Nord şi America latină, graţie repertoriului internaţional şi a cântecelor interpretate în diferite limbi străine.

Debutul lui Manu Chao ca artist solo, în 1998,  a fost foarte apreciat de presa străină, fiind asemănat cu popularitatea lui Bob Marley. Până acum, Manu Chao a înregistrat 4 albume solo, cel mai recent fiind „La Radiolina”, lansat în 2007. Albumul cuprinde şi piesa “Rainin’ In Paradize”, ce a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

Bilete Manu Chao – La Ventura la Timişoara

Biletele pentru concertul band-ului Manu Chao – La Ventura de la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, din data de 25 iunie, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 75 de lei.

Categoria Preţ
Acces general 75 lei cumpără bilete

Organizatorii recomandă achiziţionarea biletelor din timp datorită capacităţii limitate a Muzeul Satului Bănăţean de 5000 de locuri.