Acest eveniment a avut loc in data de 23 Sep 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 23 septembrie 2015, de la ora 20:00, trupa americană de metal, Machine Head, va concerta la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul concertului „An evening with… Machine Head”, ce face parte din turneul mondial pentru promovarea albumului „Bloodstone & Diamonds”, lansat în 2014.

Programul concertului:

19:00 – Meet and greet pentru posesorii pachetelor speciale, achiziţionate de pe site-ul oficial Machine Head
20:00 – Acces general
21:00 – Machine Head

Machine Head, originară din Oakland California, a fost înfiinţată în 1991 şi este considerată a fi pionier al noului val de heavy metal american, stilul abordat cuprinzând influenţe de: thrash metal, groove metal sau heavy metal.

Până în prezent, Machine Head a lansat 8 albume de studio, care au modelat chipul actual al metalului internaţional, trupa fiind nominalizată la Premiile Grammy şi câştigând numeroase trofee precum „Best Hard Rock Hero”, „Best Live Band”, „Best Inspiration” sau „Kerrang Hall of Fame Award”.

Show-ul de la Bucureşti va dura două ore şi jumătate şi va conţine un setlist vast.

Reguli de acces la concertul Machine Head

Accesul la concert se face pe bază de bilet, iar biletul îşi pierde valabilitate după părăsirea locaţie. Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar însoţiţi de un adult, iar acesta va răspunde de minor.

Este interzis accesul cu: aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil), aparate video de filmat, aparate de înregistat audio. Cortul de la Arenele Romane NU este instalat aşa că în caz de ploaie veniţi cu pelerine. Accesul cu umbrele este interzis. Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente şi mâncare, vor exista puncte de unde se va putea achiziţiona mâncare.

Băuturile vor putea fi achiziţionate pe baza de jetoane, ce vor fi procurate de la standurile speciale din incinta Arenelor Romane. Un jeton va costa 3 lei. Alimentele şi jetoanele se vor achiziţiona prin plata în cash, nu se vor putea folosi cardurile.

Bilete Machine Head la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Machine Head din 23 septembrie 2015 de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 95 lei.

Categorie Preţ
Acces general 95 lei cumpără bilete

Concertul „An evening with… Machine Head” este un eveniment Promusic şi Maximum Rock.