Acest eveniment a avut loc in data de 2 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 2 februarie 2017, de la ora 21:30, trupa Luna Amară susţine, alături de Light Quartet, un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Formată în 1999 la Cluj Napoca, Luna Amară este una dintre cele mai apreciate şi explozive trupe de rock alternativ de la noi din ţară. Muzica lor, deşi supusă cenzurii, a reuşit să reziste şi să câştige din ce în ce mai mulţi fani.

Albumul de debut „Asfalt” (2004) s-a remarcat atât prin versurile puternice de protest, cu opinii politice tranşante, cât şi prin integrarea sunetului de trompetă în stilul alternativ rock. Până în prezent, trupa are la activ 6 albume de studio şi un DVD. Cel mai recent material discografic al trupei, „Aproape” (2016), a fost lansat prin două concerte sold out la Muzeul Ţărănului Român din Bucureşti.

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se regăsesc: ” Dizident”, „Loc Lipsă”, „Gri Dorian”, „Roşu aprins” şi „Pietre în alb”.

Pe parcursul călătoriei lor muzicale, Luna Amară a concertat în deschiderea unor nume importante ale rock-ului: Faith No More, Toy Dolls, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost şi a devenit o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor de gen atât din România, cât şi din străinatate.

Bilete Luna Amară la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele la concertul pe care Luna Amară îl susţine, pe 2 februarie 2017, la Hard Rock Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet şi online de pe www.iabilet.ro la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
VIP (loc la masă în faţa scenei)  55 lei bilete
Acces General (loc la masă în sală) 40 lei bilete
Fără Loc (în picioare) 40 lei bilete

Numărul biletelor de la Categoria VIP este limitat la 80 de bucăţi.

Concertul Luna Amară de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.