Sâmbătă, 8 februarie 2020, de la ora 20:00, Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, susţine concertul The Four Seasons – Vivaldi & More, la Sala Palatului din Bucureşti. Alături de orchestra sa, Luka Sulic va interpreta Anontimpurile de Vivaldi, dar şi multe alte piese celebre ale muzicii clasice.

Cunoscut datorită activităţii din trupa 2Cellos şi fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi artişti ai scenei de muzică clasică şi nu numai, Luka Sulici se întoarce cu acest proiect la originile sale muzicale.

Mulţi artişti au interpretat celebra creaţie a compozitorului italian la vioara solo, însă Luka va fi primul artist care va interpreta Anotimpurile de Vivaldi la violoncel solo. Concertul este rezultatul unei munci de 2 ani asupra capodoperi celebrului compozitor italian.

Luka Sulici s-a născut în Maribor, Slovenia, şi a început să studieze instrumentul care l-a făcut celebrul la vârsta de 5 ani, alături de tatăl său, violoncelist de asemenea. A studiat în Zagreb, Viena şi Londra, unde treptat a câştigat notorietate datorită virtuozităţii şi a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alături de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.

Ulterior alături de colegul şi prietenul său Stjepan Hauser a pus bazele 2Cellos, care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în întreaga lume, de la Royal Albert Hall din Londra până la Opera din Sydney.

Bilete Luka Sulic (2Cellos) la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Luka Sulic (2Cellos) la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 februarie 2020, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ presale Preţ acces
Categoria A 359 lei 369 lei bilete
Categoria B 269 lei 279 lei bilete
Categoria C 179 lei 189 lei bilete
Categoria D 129 lei 150 lei bilete

La minimum 4 bilete cumparate aveţi discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate aveţi discount 15%

Se pun în vânzare doar 2500 de bilete.
La preţul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Concertul Luka Sulic (2Cellos) de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de BestMusic Live Concerts.