Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Loredana concertează pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului din Bucureşti, într-un nou spectacol, intitulat „Sentimente”.

De mai bine de două decade, Loredana continuă să se afirme în industria muzicală din România. Artista a debutat în 1986, la vârsta de 16 ani, atunci când a câştigat Marele Premiu al Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia. De atunci, Loredana şi-a făcut cunoscut numele în numeroase ţări, printre care şi: Israel, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Statele Unite ale Americii şi Canada.

„Zig Zagga Extravaganza”, producţie premiată de către Radio România, se numără printre cele mai importante albume ale Loredanei. Pentru albumul „Jamparale”, a primit Discul de Aur. Alte albume de renume ale cântăreţei sunt „Bună seara, iubito” – albumul de debut – şi „Dragoste”.

Printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără şi: „Bună seara, iubito”, „Lele”, „Risipitor” şi „Val după val”. Ca urmare a longevităţii şi popularităţii muzicale, Loredana a colaborat cu mai mulţi artişti de renume printre care: B.U.G. Mafia, Cabron, Zdob şi Zdub, Cornel Ilie şi Nadir. Totodată, artista a cântat ca invitat special la concertul de la Bucureşti al starului internaţional George Michael, iar alături de englezii de la N-Joy, a susţinut un concert transmis live în toată lumea de către BBC Radio 1.

Munca artistei a fost răsplătită prin numeroase premii, precum trofeul MTV Music Awards pentru Cea mai bună cântăreaţă şi Premiul Radio România pentru cel mai bun album şi pentru cea mai bună interpretă a anului.

Pe lângă activităţile din lumea muzicii, artista a jucat în numeroase producţii de televiziune, s-a implicat în activităţi umanitare şi a lansat propria carte, „Sexting by Loredana”. De asemenea, alături de Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă,  face parte din juriul unuia dintre cele mai importante concursuri muzicale, „Vocea României”.

Bilete Loredana – „Sentimente” – la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Loredana îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei  cumpără bilete
Categoria II 100 lei  cumpără bilete
Categoria III 75 lei  cumpără bilete