Acest eveniment a avut loc in data de 20 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 20 ianuarie 2017, de la ora 22:30, Les Elephants Bizarres susţin un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înfiinţată în 2007, Les Elephants Bizarres este o trupă care abordează un gen nou şi unic în industria muzicală, o combinaţie de rock alternative şi indie, cu influenţe electro şi synthpop. Cu un stil şi o apariţie fresh pe scena din România, cei cinci membrii ai formaţiei au o descriere foarte originală pentru proiectul lor: „A band with a nose for music!” (O trupă cu nas pentru muzică).

Grupul şi-a obţinut succesul la nivel naţional în anul 2010 cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul single de pe material, „Hello! Says the Devil!” a rămas pe locul 1 în topuri timp de şapte săptămâni la rând, iar în prezent are peste 500 de mii de vizualizări pe YouTube.

În 2011 şi 2012 trupa a plecat în turneu în întreaga ţara şi în acelaşi timp a lansat şi câteva single-uri care au devenit hituri imediat după lansare. Piesa „Wish (You Where Here)”, care a fost folosită la coloana sonoră a peliculei „KIDDO”, primul film interactiv românesc, a fost foarte apreciată de fani. În aceeaşi perioada, elefanţii au înregistrat şi cel mai cunoscut cântec al lor, „Nu mă opri”, un hit care în prezent a depăşit pragul de un milion de vizualizări pe YouTube.

În 2014, trupa a lansat cel de-al doilea album, „Zoologic” pe care au fost incluse şi piesele „Wish (You Where Here)” şi „Nu mă opri” şi a mai fost extras un alt single, „Smile”. Alte piese cunoscute ale băieţilor de la Les Elephants Bizarres sunt: „Roşu Neon”, „Necunoscut”, „Girls Gone Wild şi „Shivers”.

De-a lungul celor aproape zece ani de carieră, elefanţii au participat la numeroase festivaluri şi evenimente, precum Green Sensation Festival 2016 şi Europa FM Live pe Plajă 2016 şi au urcat pe aceeaşi scenă cu artişti de renume, printre care: Billy Idol şi James Blunt. De asemenea, în 2016, trupa a fost invitată să cânte în deschiderea concertului Maroon 5.

Bilete Les Elephants Bizarres la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Les Elephants Bizzares la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 20 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Acces general cu loc la masă 30 lei
Acces general fără loc 30 lei