Acest eveniment a avut loc in data de 21 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 21 octombrie 2013, trupa Leprous va concerta în clubul The Silver Church din Bucureşti. În deschiderea norvegienilor vor cânta Taine şi Blindead.

Programul concetului

19:00 – Acces public
20:00 – Taine
21:00 – Blindead
22:00 – Leprous

Leprous revine în Bucureşti cu un concert ce face parte din cadrul turneului de promovarea al celui mai recent album al trupei „Coal”. Formaţia din Norvegia  activează pe piaţa muzicală din anul 2001, primul EP intitulat „Silent Waters” fiind lansat în anul 2004.

Stilul muzical al formaţiei este greu de clasificat, îmbinând elemente de jazz până la metal. Formaţia a cântat  la cele mai importante festivaluri de rock progresiv: ProgPower USA şi ProgPower Europe. Leprous a fost una dintre trupele  invitate de Therion să îi însoţească în turneul lor european, turneu ce a ajuns şi în România.

Taine este o trupă românească, cunoscută ca una dintre cele mai vechi trupe de death/progressive metal din ţară. Formaţia a fost formată în 1993, de către Andy Ionescu. La 20 de ani de la debut, trupa pregăteşte un nou album de şase piese, cumpuse într-o manieră modernaă.

Blindead este o formaţie din Gdynia, Polonia. Trupa a fost înfiinţată în 1999, iar de atunci componenţa trupei suferind mai multe schimbări. Genul muzical abordat se încadrează în progressive doom/sludge metal.

Bilete Leprous în The Silver Church

Biletele pentru acest concert sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 40 lei. În seara evenimentului, la locaţie, preţul unui bilet va fi de 50 lei.

Cumpara bilet

Concertul de la Bucureşti este organizat de Cavalleria Events şi va avea loc în cea de-a doua etapă a turneului ce va începe pe 6 septembrie în Norvegia – Trondheim şi se va încheia în Paris în 8 noiembrie 2013.