Acest eveniment a avut loc in data de 9 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 9 octombrie 2012, începând cu ora 18:00, formaţia norvegiană Leprous va concerta în The Silver Church din Bucureşti alături de Loch Vostok, OrkenkjottPersefone, Wilder şi Curfew. Începând cu 28 septembrie 2012, mult apreciaţii Leprous se dezlănţuie în turneul „European Progressive Assault” care promovează cel mai nou album al formaţiei „Bilateral”. Turneul care va face inconjurul Europei, va dura o lună şi va trece prin 16 ţări.

Află cum a fost la precedentul concert Leprous!

Programul concertelor

17:30 – se deschid uşile
18:00 – 18:30 – Wilder
18:45 – 19:15 – Ørkenkjøtt
19:30 – 20:15 – Persefone
20:30 – 21:15 – Loch Vostok
21:30 – 22:50 – Leprous
24:00 – Curfew

Formaţia norvegiană Lepros revine în ţara noastră după ce, în 2011, a cântat cu Amorphis la Bucureşti. De această dată însă, norvegienii vor să surprindă cu un concert mai amplu, mai zgomotos şi exprem de activ şi vor urca pe aceeaşi scenă alături de Loch Vostok, Orkenkjott şi Persefone.

Înfiinţată în 2001, Leprous are la activ un EP ­”Silent Waters” (2004) şi trei albume: „Aeolia” (2006), „Tall Poppy Syndrome”­ (2009), „Bilateral”­ (2011). După ce a trecut prin mai multe schimbări, componenţa s-a stabilizat la formula: Einar Solberg ­(voce, synth), Tor Oddmund Suhrke (chitară), Rein Blomquist­ (bass), Oystein Landsverk (­chitară) şi Tobias Ornes Andersen ­(tobe).

Trupa de progressive metal, Loch Vostok vor urca pentru a doua oară pe scenă alături de Lepros şi vor interpreta piese de pe albumul cu numărul cinci „The Doctrine Decoded”, material lansat în vara acestui an. În 2010, cele două formaţii au însoţit Therion în cadrul unui turneu de promovare.

Experimental extreme metal va fi pus în scenă de Orkenkjott, trupa norvegiană care va aduce show-ului un plus de sunet, prin combinarea extrem metal-ului cu elemente de jazz, muzică acustică şi rock, inovând cu succes în aria experimental metal.

O altă trupă care va fi alături de Leprous este Persefone. Înfiinţată în 2001, trupa a fost numită astfel după numele zeiţei din Grecia, Persephone, care are o lungă istorie în mitologia greacă. Piesele celor de la Persefone sugerează melodie, complexitate şi agresivitate.

Bilete concert Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott şi Persefone

Biletele pentru concertul Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott şi Persefone de la The Silver Church din Bucureşti sunt disponibile la preţul de:

60 lei – plata în avans
70 lei – în seara evenimentului

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.