Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 martie 2012, de la ora 22:00, Le Peuple de l’Herbe vor concerta în premieră la Atelierul de Producţie din Bucureşti. În deschidere vor concerta Blanoz, iar de warmup şi afterparty se ocupă VRT.

Le Peuple de l’Herbe sunt în turneu de promovare a noului album „A matter of time”, lansat la mijlocul lunii ianuarie. De la ritmuri de drum and bass şi hip hop, trupa va concerta timp de o oră şi jumătate. Ingredientele-cheie pentru succesul meritat şi perfect asumat al formaţiei sunt dorinţa de a rupe barierele muzicale, o prezenţă scenică de excepţie în cel mai underground club sau la cele mai cunoscute festivaluri, autonomie adevărat artistică şi o intenţie politică subtilă.

Blanoz a pornit la drum în noiembrie 2002. În scurt timp, iniţiativa s-a dezvoltat într-un proiect all-star-jam-session, cu prestaţii ce au inclus şi includ o sumedenie de artişti underground din aria hip-hop şi electro. Reprezentaţia de la Fânfest, pe 26 august 2005, a însemnat întâlnirea cu Mc BEAN şi intrarea într-o nouă etapă a proiectului. Această formulă a înregistrat piese precum „Te Provoc” sau „Jumătate tu, Jumătate nu”. În prezent Blanoz este format din Ati – tobe şi percuţii, Sultan – bass şi synth, Codin – synth şi efecte.

Preţul unui bilet este de 25 lei înaintea ora 00:00 şi 35 de lei după ora 00:00.
Biletele pot fi cumpărate la intrarea la eveniment.

Evenimentul este prezentat de YaZee (platforma de eveniemnte Ginger Group) şi Institutul Francez din Bucureşti.